Klantenservice

Voor vragen of hulp bij het plaatsen van een bestelling kan u ons elke werkdag bereiken van 10 tot 17 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere kunststof en aluminium kozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen via de email: info@schuifpuienwinkel.nl

Weetjes & Veelgestelde Vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen

Schuifpuienwinkel.nl is een webwinkel die zich in het bijzonder richt op het bestellen van  kunststof & aluminium schuifpuien. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om via email of telefonisch contact andere kunststof  en aluminium kozijnen te bestellen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het leveren van om het welke kunststof en aluminium kozijnen.

Waarom Schuifpuienwinkel.nl?

 • Eenvoudig en duidelijk online schuifpuien bestellen zonder extra commissie voor vertegenwoordiger of tussenpersoon.
 • Scherpe prijzen voor zeer kwalitatieve producten doordat u rechtstreeks handelt met de productiefabriek.
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen en support.
 • Volledige ondersteuning bij het online bestellingtraject.
 • Geschikt voor particulieren, doe het zelvers, klusbedrijven, ZZPer’s, …
 • Ruime keuze uit diverse mogelijkheden , systemen, profielen, structuren en kleuren.
 • Voldoet voor 100% aan de hoge veiligheidsnorm
 • Slecht 10% aanbetaling , 90 % bij levering op afleveringsadres.
 • Bestelling met of zonder glas.
 • Verschillende glaskeuze mogelijkheden.
 • Steeds levering aan huis inbegrepen in de totaalprijs.
 • 15 jaar waarborg
 • Eigen productie in onze fabriek dewelke toelevert aan diverse Europese landen

Welke zijn de mogelijkheden?

In de webshop is duidelijk aangegeven welke de diverse mogelijkheden zijn. Dit zowel wat profielen , schuifsystemen en bedieningen, glasmogelijkheden , kleuren en structuren van de profielen betreft.

Hier kan u starten met het configureren van uw schuifpui:

https://www.schuifpuienwinkel.nl/shop/

Hoe kan ik betalen?

U kan de aanbetaling van 10% via onze diverse  beveiligde betalingssystemen betalen online. Het saldo kan u voldoen bij levering door overschrijving of via een link die eventueel via ons online systeem kan worden ingesteld

Kan ik bestelde producten terugsturen?

Aangezien we hier te maken hebben met maatwerk , specifiek geproduceerd naar de eisen van de klant toe, is het retourneren niet mogelijk.

Kan er iemand komen inmeten?

Komt u er niet uit bij invullen van de juiste maat na inmeting door uzelf of u heeft twijfels dan kan  u steeds de optie wens inmeting aanvinken . Zodra de bestelling is afgerond en de aanbetaling van 10% is uitgevoerd wordt u gecontacteerd om de inmetingsdatum en uur af te spreken.

Is montage mogelijk?

Wij produceren en leveren uitsluitend. Echter is het mogelijk om als u er niet in slaagt om de plaatsing zelf te verzorgen een monteur via diverse website te contacteren , denken we hier bij aan : werkspot.nl , klussenbedrijf.nl, kluswebsite.nl en vele andere. Het volstaat om even ik zoek een klusbedrijf voor het monteren van een kozijn te googelen.

Zijn er extra kosten bij levering?

De kosten voor leveren , ook indien de grootte van de schuifpui meer dan 5 meter bedraagt en speciaal transport genoodzaakt is steeds in de eindprijs zoals u het heeft geconfigureerd in onze shop verrekend. Dus geen bijkomende verrassingen.

 Zijn er nog extra kosten na het configureren van de bestelling?

Alles wat u heeft ingevuld in de prijsconfigurator is berekend inclusief levering en btw.  

Hoe zit het met het leveren en leveringstijden?

Schuifpuienwinkel.nl maakt uw schuifpui volledig op maat. Maatwerk  vraagt tijd en efficiëntie.

Bij kunststof schuifpuien:

De maximale levertijd bedraagt bij kunststof schuifpuien 6 weken voor standaard wit en crème uitvoering. 95% van de bestellingen worden niet te min binnen de 30 dagen geleverd. Voor andere kleuren ligt deze op maximaal 8 weken. Bij keuze voor rechte las uitvoering wordt de productietijd (levertijd) met 2 weken vermeerderd. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden over de stand van zaken van uw bestelling.

Bij aluminium schuifpuien:

De maximale levertijd  bij monokleuren aluminium schuifpuien bedraagt 6 à 8 weken. 80% van de bestellingen worden niet te min binnen de 50 dagen geleverd. Bij duokleuren bestellingen zit de gemiddelde levertijd op 12 weken. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden over de stand van zaken van uw bestelling.

De juiste dag en uur van levering wordt telefonisch en per email aan u gecommuniceerd en door beide partijen bevestigd voor akkoord om op de aangeduide datum en uur te leveren. De leveringstijden liggen tussen 6 en 22 uur. Het exacte uur van levering kan een beetje wijzigen door eventuele files . De chauffeur zal u in geval van vertraging telefonisch op de hoogte brengen.

Het afleveren gebeurt uitsluitend aan de voordeur op het gelijkvloers. Verdere manipulatie van de levering is niet voor schuifpuienwinkel.nl. Bij het leveren dient steeds iemand of meerdere personen op het afleveringsadres aanwezig te zijn voor het assisteren bij het afladen. Deze informatie wordt u ook medegedeeld bij het vastleggen van de leveringsdatum.

Welke waarborgen zijn van toepassing?

 • Profielen gebaseerd op vergelijkende profielen van de topmerken Deceuninck, Aluplast, Reynaers en Aluplast.
 • Hang- en sluitwerk van de merk GU en Siegenia
 • Glas HR++: 4/15/5 met u-waarde 1.1
 • Glas bij hoogrendement HR+++: 4/15/5/15/5 met u-waarde 0.6
 • Roosters van het merk Duco
 • Standaard uitvoering in schuine lasverbinding . Rechte las ( alleen bij kunststof schuifpuien van toepassing ) tegen meerprijs mogelijk. Bij aluminium schuifpuien kan u kiezen voor een demontabele buitenkader uitvoering.
 • Bij glasoppervlakken groter dan 2,5 m² wordt de glasdikte indien noodzakelijk automatisch aangepast volgens de vereiste bouwnorm zonder meerprijs.
 • Alle sloten, hang-& sluitwerk: volgens politiekeurmerk
 • 15 jaar garantie op product

De garantie gaat in op de dag van daadwerkelijke levering; de leveringsdatum staat vermeld op de leveringbon. Verlenging van de garantie is niet mogelijk door uitvoering van garantieleveringen of garantiewerkzaamheden ten gevolgen van de lopende garantie. De aankoop van een schuifpui valt steeds onder de wettelijk geldende garantie, hetgeen u een kwalitatief hoogstaand product waarborgt. Bij een gegronde klacht binnen de garantietijd zal steeds in overleg gestreefd worden naar de best mogelijke oplossing. Fabrieks- en materiaalfouten maken deel uit van de garantie en zullen na beoordeling door schuifpuienwinkel.nl  na beoordeling worden vervangen.

De aanspraak van de garantie vervalt :

 • Opzettelijke beschadiging of beschadiging bij nalatigheid of slecht onderhoud
 • Ondeskundig en foutief gebruik
 • Bij de normale slijting
 • Bij slecht uitgevoerde montage
 • Bij natuurschade en overmacht

Wie zijn wij?

Schuifpuienwinkel.nl is een webshop van Online Factory Group. We zijn een Luxemburgs-Frans consortium, met administratieve zetel te Ehlange en met fabriek gelegen in het industrieterrein van Moivrons. Wij produceren en leveren kunststof kozijnen en aluminium kozijnen voor de Nederlandse, Belgische, Franse, Luxemburgse, Duitse en Spaanse markt en dit reeds gedurende meer dan 14 jaar.

 

1000 m² opslag en toonzaal in Den Haag

De toonzaal is ALLEEN OP AFSPRAAK te bezoeken en dit op volgende dagen:

Woensdag & Vrijdag van 10 tot 17 uur  —  Zaterdag van 11 tot 14 uur.

Voor bezoek aan onze toonzaal belt u 085 301 0 103 of stuur een mailtje naar info@schuifpuienwinkel.nl