Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Schuifpui veranda

Schuifpui veranda: Een goed idee?

Als je een veranda hebt, is het natuurlijk de bedoeling dat je daar zoveel mogelijk gebruik van maakt. Vooral bij lekker weer is het geweldig om meteen je buitenruimte in te stappen.

Dit maakt een schuifpui perfect voor je veranda. Je verbindt je binnen- en buitenruimte, waardoor je er in principe één grote ruimte van kan maken. Zo haal je alle voordelen uit je veranda!

Waarom een schuifpui naar je veranda?

Een veranda wordt bij lekker weer gebruikt als woonkamer. Het is daarom ontzettend handig om snelle toegang te hebben tot je veranda, zodat je met gemak in en uit kunt lopen. Op deze manier wordt het een verlenging van je huis, waardoor je alle potentie uit je buitenruimte kunt halen.

Een schuifpui is zeer stijlvol, en groeit in populariteit bij moderne huizen. De glazen wanden zorgen er bovendien voor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden als je jonge kinderen of huisdieren hebt die graag buiten spelen.

Schuifpui veranda

Wat is het beste materiaal?

We raden je aan om een schuifpui van aluminium of kunststof te kiezen. Aluminium is stevig en betrouwbaar, en geeft je schuifpui een modern uiterlijk. Daarnaast hoef je je qua onderhoud geen zorgen te maken. Aluminium is bestand tegen rot, roest en krassen. Ook zijn deze deuren makkelijk te gebruiken, omdat het materiaal licht is. Zonder moeite stap je dus je veranda op!

Ook kunststof is een populaire keuze. Het is namelijk ontzettend isolerend, waardoor je geld zal besparen op je bankrekening. Daarnaast kan kunststof alle temperaturen aan, en zal het niet in functie afnemen in extreme kou of hitte. Een belangrijk voordeel is dat schuifpuien van kunststof voordeliger zijn dan andere materialen, terwijl je niet in kwaliteit hoeft in te leveren.

Is een schuifpui veilig?

Schuifpuien zijn ontzettend stevig en betrouwbaar. Ze zijn geïnstalleerd op rails, en zonder de deur uit elkaar te halen is het niet mogelijk dat deze ontspoort.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om bij schuifpuien onbreekbaar glas te gebruiken. Dan hoef je niet bang te zijn dat je deur in kleine scherpe stukjes glas breekt, wat een gevaarlijke situatie kan opleveren. Het kan dus best tegen een stootje, en je hoeft je geen zorgen te maken over vliegende objecten of diefstal.

Het slot van een schuifpui is ontzettend sterk. Met sterke materialen wordt ervoor gezorgd dat de deuren niet op de rails kunnen bewegen, waardoor het onmogelijk wordt om de deur te openen.

Ruimtelijke winst schuifpui veranda

Omdat een schuifpui is geïnstalleerd op rails, hoeft de deur niet naar binnen of buiten geopend te worden. Hierdoor win je ontzettend veel ruimte. Vooral als je een kleine veranda hebt, kan dit alle verschil maken.

Daarnaast zullen de glazen wanden ervoor zorgen dat je woonkamer er een stuk ruimer uitziet. Het extra natuurlijke licht dat je ontvangt, zal ook in de winter een groot voordeel zijn. Natuurlijk licht wekt bovendien de illusie dat een ruimte groter is dan dat hij in werkelijkheid is.

Voordelen schuifpui veranda

  • Makkelijke toegang naar je veranda
  • Energiebesparend
  • Ruimtebesparend
  • Altijd een overzicht van wat er op je veranda gebeurt
  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • Veel natuurlijk licht in je woonkamer door een schuifpui op je veranda