Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen
Schuifpui plaatsen

Waarom je een schuifpui op professionele wijze moet laten plaatsen

 

Heb je ervoor gekozen om je woning af te werken door een schuifpui te plaatsen? Dan is dat alvast een slimme keuze! De voordelen van zo’n schuifpui gaan immers erg ver, zowel op het vlak van praktische inrichting als esthetische meerwaarde voor je interieur.

Natuurlijk kan je enkel ten volle van die voordelen genieten als je je schuifpui ook op professionele wijze laat installeren. Waarom zou je dat nu moeten doen en wat zijn de belangrijkste voordelen van een deskundige installatie?

Schuifpui plaatsen

3 goede redenen op je schuifpui professioneel te laten plaatsen

Een schuifpui is een soort van brede, lange deur met een geïntegreerde ruit van boven tot beneden, die vooral als overgang fungeert tussen de buitenzijde van de woning en de binnenzijde. Zo’n schuifpui biedt heel wat voordelen, die nog duidelijker worden als je kiest voor een professionele installatie:

  1. Een maatwerk aanpak

Ten eerste kan je bij een professionele installatie zeker zijn dat de schuifpui perfect in je woning past. Dit is niet enkel te danken aan de werkwijze bij de installatie zelf, maar natuurlijk ook aan het feit dat een professional je kan helpen bij de zoektocht naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Maatwerk is altijd beter, zeker als je wilt dat je schuifpui niet enkel functioneel is en goed werkt, maar ook perfect aansluit op de look en feel van je interieur zelf. Een professionele installatie is dus een must-have voor zij die een stijlvolle, persoonlijke inrichting hoog in het vaandel dragen!

  1. Gedegen advies bij de installatie

Een bijkomend voordeel van maatwerk is dat je altijd kunt rekenen op het beste advies en informatie bij de installatie én de aankoop van je schuifpui. Welke schuifpuien zijn geschikt voor jouw woning? Hoeveel kosten schuifpuien in verschillende materialen en formaten? En hoe gaat de installatie van een schuifpui precies in zijn werk? Allemaal vragen waar je als koper ongetwijfeld graag een antwoord op krijgt!

Dit advies maakt het niet enkel gemakkelijker om de beste schuifpui te vinden voor jouw woning. Het zal er ook voor zorgen dat je precies weet wat je van de pui kunt verwachten en hoe een bepaald model zich vergelijkt met andere mogelijkheden. En dat is toch wel belangrijk als je waarde voor je geld wilt krijgen!

  1. Onderhoud en herstellingen naderhand

Ten slotte kan een professionele installatie ook heel wat voordelen bieden als het gaat om bijkomende service. De meeste aanbieders en professionele installateurs of interieurbedrijven bieden niet enkel een goede installatie maar ook eventuele service naderhand. Denk maar aan het onderhouden van de schuifpui, het doorvoeren van eventuele herstellingen en meer.

Het spreekt voor zich dat deze extra diensten ervoor zorgen dat je schuifpui langer meegaat, waardoor je wooncomfort optimaal blijft. Daarbij bespaar je hierdoor heel wat geld aangezien je niet om de haverklap een nieuwe schuifpui hoeft te kopen!

Laat je schuifpui professioneel plaatsen voor het beste resultaat!

Een schuifpui plaatsen is een heus werk, dat een goede kennis en kunde vereist om tot een goed einde te brengen. Laat je schuifpui plaatsen door een échte vakman en geniet van de bovenstaande voordelen!