Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

Kunststof schuifpui online bestellen

Kunststof schuifpui online bestellen voor een goede prijs

Een kunststof schuifpui online bestellen is makkelijk en u bent vaak een stuk goedkoper uit. De verschillende uitvoeringen, van de klassieke draaikiep/kantelvariant tot en met dubbele deuren en schuifdeuren met barrièrevrije vloerrail zijn online verkrijgbaar tegen gunstige prijzen. Elke kunststof schuifpui of balkonschuifdeur is op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en is een uniek stuk.

Kunststof schuifpui online bestellen

Soorten kunststof schuifpui online bestellen

1.Kunststof balkonschuifdeuren
Kunststof balkonschuifdeuren worden in principe op dezelfde manier vervaardigd als ramen. Deze zijn echter aan iets hogere eisen onderworpen. Veel producenten rusten hun kunststof schuifpui uit met een deurvanger en een handgreep. De handgreep en de deurvanger worden gebruikt om de deur van buitenaf te sluiten en om te voorkomen dat de deur door de wind wordt geopend.

2. Parallelle schuifkanteldeuren
Parallelle schuif- en kanteldeuren, de zogenaamde PSK-deuren, worden ook vaak gebruikt en geïnstalleerd als balkondeuren. PSK-deuren bieden zowel een schuif- als een kantelfunctie. De kantelfunctie combineert alle voordelen van een normale (draaideur) met die van een schuifdeur. Bij dit type schuifpui glijdt de ene vleugel parallel over de andere vleugel bij het openen. Naast de schuiffunctie kan de vleugel ook in de kiepstand worden gezet. Met deze kunststof schuifpui kunnen grote openingen tot 2,40 meter worden gemaakt. Door de ongecompliceerde techniek worden deze schuifpui deuren van hout en kunststof profielen tegen een redelijke prijs online aangeboden.

3. Hef-schuifpui deuren
Naast balkonschuifdeuren en PSK-schuifpuien kun je online ook hefschuifdeuren bestellen. Dit is het meest uitgebreide ontwerp van een terrasdeur. Innovatieve technologie ontmoet uitstekende thermische isolatie. HS kunststof schuifpuien zijn geschikt voor grote glasfronten en worden gekenmerkt door een zeer eenvoudige manier van openen en dichtdoen. De raamvleugel beweegt met een grote souplesse op wieltjes  en lijkt bijna zwevend. Bovendien maken hefschuifdeuren het mogelijk om een absolute barrièrevrije toegankelijkheid te creëren.

Voordelen kunststof schuifpui online bestellen

Schuifpuien en ook PSK- en HS deuren van kunststof overtuigen vooral door hun onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Kunststof is daarom het meest gebruikte materiaal in de productie. De voordelen van een kunststof schuifpui online bestellen zijn:
• Uiterst gemakkelijk schoon te maken
• Hoge thermische isolatie
• Weinig onderhoud
• Duurzaam
De voordelen zijn duidelijk: terrasschuifdeuren van hoogwaardig kunststof overtuigen vooral door hun hoge thermische isolatie tegen een absoluut aantrekkelijke prijs. Bovendien worden ze gekenmerkt door een lange levensduur, zonder regelmatig schilderen. Voor veel van onze klanten is een eenvoudige reiniging ook een argument om een Kunststof schuifpui online te bestellen.

Kies een sterk kunststof profiel

Een kunststof schuifpui heeft door de beglazing een hoog eigen gewicht, daarom raden wij u aan om te kiezen voor voldoende sterke kunststof profielen. Hierdoor is niet alleen absoluut voldoende stabiliteit gegarandeerd, maar ook een uitstekende thermische isolatie gegarandeerd. Bestel dit soort Kunststof schuifpuien online tegen een betere prijs.

Kleuren voor kunststof schuifpui online bestellen

Een kunststof schuifpui hoeft niet altijd wit te zijn. Kleur is mogelijk, bestel online een kunststof schuifpui met een houtdecor of de veelzijdige RAL-coatings. Gekleurde oppervlakken van schuifpuien kunnen worden ontworpen door middel van folies of deklagen. Voor binnen en buiten kan een andere kleur worden gekozen.

Beveiliging kunststof schuifpui online bestellen

Het merendeel van de inbraken vindt plaats via de tuin of het balkon, kijk bij het online bestellen van een kunststof schuifpui naar de verschillende veiligheidsopties. Voor alle elementen zijn speciale veiligheidssloten en montagevarianten mogelijk. Kunststof schuifpuien online bestellen is mogelijk met de hoogste veiligheidsstandaard voor dit genre van puien.