Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen
Kunststof schuifpui online bestellen

Een uit kunststof  gemaakte schuifpui via het internet aanschaffen voor een fraaie aankoopprijs

 

Een kunststof schuifpui online bestellen is eenvoudig te realiseren  en je komt verzekerd heel wat voordeliger uit. De diverse uitvoeringsmodellen, van de traditionele draai-kiep/kanteltype tot en met dubbel en tripel schuivende delen en de schuifpuien zonder opstapje zijn online te verwerven aan zeer mooie aanschafprijzen. Iedere uit kunststof vervaardigde schuifpui of terrasdeur is op de millimeter exact op maat gerealiseerd en is een bijzonder artikel.

Kunststof schuifpui online bestellen

Categorieën kunststof schuifpui online bestellen

1.Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien worden in het grondbeginsel op identieke wijze  geproduceerd als raamkozijnen. Nochtans voldoen dit type van uitvoering aan heel wat hoger liggende vereisten. Divers fabrikanten voorzien hun uit kunststof vervaardigde schuifpui van een krukgreep en een komgreep. De krukgreep en komgreep zijn nodig om de deur zowel van de binnenzijde als van de buitenzijde te kunnen sluiten.

 

  1. Parallelle kiep-schuifdeuren

Parallelle kiep-schuifdeuren, de zogenaamde PSK-deuren, worden dikwijls toegepast bij terrassen en balkons. PSK-deuren bezitten naast een schuiffunctie ook een kiepmogelijkheid. De kiepfunctie biedt je  de voordelen van een doorsnee draaideur in combinatie met de voordelen van een schuivende pui. De bewegende vleugel glijd over een rail over de vaste vleugel heen. Dit type pui is geschikt voor kleine oppervlakken. Doordat het mechanisme minder duur is dan dat vaan een hefschuifpui kunnen deze puien tegen een zeer aantrekkelijke prijs online worden geoffreerd.

  1. Hef-schuifpuien

Naast de schuifpuien en de kiep-schuifpuien kan je op het internet ook hefschuifpuien  online bestellen. Dit is het meest uitgebreide ontwerp van een terrasdeur. Hefschuifpuien zijn de meest robuuste en best ontwikkelde uit kunststof gemaakte schuivende puien die kan aantreffen op de kozijnenmarkt. Technisch hoogstaand en zorgeloos wat nazorg betreft. Deze puien kan je perfect gelijk plaatsen met de afgewerkte vloer aan de binnenkant van de kamer. Geen afstapje aanwezig!

Kunststof schuifpui online bestellen

De pro’s van kunststof schuifpui online bestellen

Schuifpuien, kiepschuifpuien en hefschuifpuien uit kunststof gemaakt scoren vooral wegens hun mooie prijs-/ kwaliteitverhouding. Op dit ogenblijk is kunststof nog steeds het meest aangewend materiaal in Nederland. Dit is alvast de oplijsting van de sterke punten van een kunststof schuifpui online bestellen:

  • Zeer eenvoudig schoon te maken
  • Prachtige isolatiewaarde
  • Weinig of geen nazorg
  • Blijvend

Een hoogwaardig product tegen een zeer aantrekkelijk prijs is waar kunststofpuien voor staan. Weinig naservice beoefend en schildervrij. Schoonmaken 1 à 2 maal per jaar met wat water volstaat. Dit zijn de belangrijkste argumenten waarom er wordt gekozen om een kunststof schuifpui online te bestellen.

Ga voor een solide kunststof profiel

Bij een uit kunststof gemaakte schuivende pui is het glasonderdeel enorm groot. Dit vertaalt zich in het feit dat de glasdelen buitengewoon zwaar kunnen wegen in bepaalde gevallen. Vandaar dat stevige robuuste profielen geen overdadige luxe zijn.

Tintmogelijkheden bij kunststof schuifpui online bestellen

Alhoewel wit en crème de meest voorkomende kleuren zijn bij kunststof puien, zijn andere kleuren ook mogelijk. Bestel online jouw schuifpui in je favoriete ral-kleur en voorzie deze indien gewenst van een nerfcoating. Tevens kan je voor binnen en buiten voor een andere kleur opteren.

Veiligheid voor alles bij schuivende puien!

In vele gevallen gebeuren inbraken langs de achterzijde van de woning. En laat dit nu juist de plek zijn waar schuifpuien het meest worden gemonteerd. Een kunststof schuifpui online bestellen voorzien van het veiligst hang en sluitwerk en dewelke voldoet aan het politiekeurwerk is dan ook een verplichte norm.

Samenvattend: doen je voordeel met een kunststof schuifpui online te bestellen