Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen

KIEP-Hefschuifpui

Kiep-hefschuifpui of PSK

De kiep-hefschuifpui of ook wel PSK (parallel schuif kiep ) genaamd wordt vervaardigd uit de gebruikelijke raamkozijnprofielen, met name de vlakke of verdiepte kunststofprofielen. Deze pui is uitgerust met een ingewikkeld doch zeer efficiënt en zorgeloos beslagsysteem  om het schuivend deel te laten kiepen en vervolgens horizontaal open te laten glijden.

Bij een kiep-hefschuifpui in tegenstelling tot de vrij vaak aangeboden kiep-schuifpui is deze voorzien van een hydraulische pompmechanisme dewelke de pui zonder enige vorm van weerstand gemakkelijk eerst in de kiepstand brengt om vervolgens indien gewenst verder open te laten schuiven. Het hefmechanisme zorgt er namelijk voor dat het kiep-schuifdeel met één vinger kan worden bediend. Bovendien zorgt dit specifiek  hefmechanisme  ervoor dat er geen slijtage optreed bij het schuiven van het opengaand deel.

Kiep-hefschuifpui

De kiep-hefschuifpui is verkrijgbaar in 2-delige, 3-delige en 4-delige uitvoering en is ideaal bij oppervlakten waarbij het schuifdeel niet te groot is.

Overzicht mogelijkheden Kiep-hefschuifpui

2-delige kiep-hefschuifpui:

Minimale breedte 1600 mm – maximale breedte 3000 mm

Minimale hoogte 1700 mm – maximale hoogte 2300 mm

3-delige kiep-hefschuifpui:

Minimale breedte 2400 mm – maximale breedte 4500 mm

Minimale hoogte 1700 mm – maximale hoogte 2300 mm

4-delige kiep-hefschuifpui:

Minimale breedte 3200 mm – maximale breedte 6000 mm

Minimale hoogte 1700 mm – maximale hoogte 2300 mm

Bovendien is de hoogte van de pui uitbreidbaar in het geval er een bovenlicht wordt toegepast tot een maximale hoogte van 3500 mm . Met andere woorden de hoogte van het schuivend deel bedraagt dan steeds 2100mm en de rest is bovenlicht. Bij dit soort uitvoering spreken we dan over een kiep-hefschuifpui met bovenlicht. Tot 2400mm hoogte praten we over een kiep-hefschuifpui zonder bovenlicht

De voordelen bij een kiep-hefschuifpui

  • De kiep-hefschuifpui biedt soelaas ter vervanging van openslaande deuren en is bovendien een stuk goedkoper dan de traditionele tweedelige tuin-of terras deuren. 
  • Meer efficiënt oppervlakte gebruik van de desbetreffende ruimte waar de schuifpui wordt geplaats. Dit geld tevens voor het terras en de tuin . De pui schuift en veroorzaakt dus geen hinder zoals dit wel het geval is door het naar binnen – of naar buiten draaien van de draaidelen bij deuren of stolpdeuren.
  • Het aanwezige kantel-kiep mechanisme zorgt voor een ideale verluchtingssituatie
  • De kiep-hefschuifpui is heel wat prijsvoordeliger dan de hefschuifpui
  • Optimale isolatie door de aanwezigheid van een grote partij HR++ glas
  • Een ultiem bedieningsgemak en door de aanwezigheid van de meerpuntssluiting  is deze schuifpui optimaal gewapend tegen inbraak.
  • Een enorm groot lichtinval dewelke u steeds een aangenaam verbondenheid met de buitenomgeving verschaft.
  • Ideaal voor bij terrassen , waarbij een opstandje noodzakelijk is ter protectie tegen mogelijk water insijpelen.

Configureer uw kiep-hefschuifpui en bekijk of het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen!