Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

085 301 0 103

Voor alle andere aluminium- & kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen
Aluminium schuifdeur

Aluminium schuifdeur, de ware eyecatcher!

Met het plaatsen van een aluminium schuifdeur met of zonder glas, krijgt uw woning een luxe uitstraling. Door het strakke ontwerp en fijne belijningen passen de op maat gemaakte schuifdeuren in elk interieur. De deuren hebben een eigen karakterkenmerk die terug te zien is en elke woonstijl.

Heeft u een Industriële woonstijl, dan kunt u kiezen voor een robuust en stoer schuifdeur model. Bij een landelijk interieur kunt u kiezen voor grote ramen in de pui, zodat u dichter bij de natuur staat en bij een moderne stijl kunt u gaan voor een strak en glad design.

De deuren kunnen uitgevoerd worden in verschillende woonstijl designs. Er zijn diverse aluminium profielkleuren zoals, zwart, staal, zilver, wit, brons of champagne.

Aluminium schuifdeur

De aluminium schuifdeur,tijdloos, maar altijd trendy

De puien van aluminium zijn van alle tijden en zullen altijd trendsetters blijven Het design, ruimtelijk effect en vele lichtinval, zorgen ervoor dat de deuren tijdloos blijven. Door hun luxe uitstraling, isolatiewaarde, kleurechtheid en design blijven ze erg populair en geliefd onder vele huizenbezitters. Alle aluminium schuifpuien zijn duurzaam, waardoor u er levenslang plezier van heeft. Mocht u uw huis verkopen, dan heeft u alleen al door de prachtige schuifdeuren een extra meerwaarde.

Binnen schuifdeur van aluminium

U kunt met een binnen schuifdeur een ruimte afscheiden. U heeft dan twee afzonderlijke ruimtes die u voor andere doeleinden kunt gebruiken. Een kleine woonkamer kan hierdoor groter lijken. Aluminium is een stevig en sterk materiaal, u hoeft niet bang te zijn dat de schuifdeur uit zijn rails komt. Het hang en sluitwerk is helemaal afgestemd op uw binnenschuif pui, doordat ie op maat gemaakt is. De binnen schuifpui is net als de buitenschuifpui, kindvriendelijk. Door de soepelheid en lichtgewicht van alu, zijn ze makkelijk open- en dicht te schuiven.

Welke glassoort past er in een aluminium schuifdeur?

De glazen in aluminium schuifdeuren geven uw woning net dat beetje extra gevoel van vrijheid. Geen dichte deuren die op u afkomen, maar ruimtelijke geordendheid geeft meer rust en een huiselijk gevoel. Binnen schuifdeuren zijn in alle soorten glas verkrijgbaar. Glas in lood, enkel- of dubbelglas, zonwerend, akoestisch glas, of isolerend. Liever geen glas in de schuifdeur? Kies dan voor een aluminium schuifpui met wand.

Ontdek de vele voordelen van een aluminium schuifdeur

Een aluminium schuifdeur in een woning kent vele voordelen.

 • Tijdloos en trendy
 • Duurzaam, doordat het een leven mee gaat
 • Lichtgewicht en soepel
 • Ruimtelijk en veel lichtinval
 • In elke wooninterieur een ander design
 • Onderhoudsarm en roestvrij
 • Inbraak- en brandwerend
 • Minder slijtagegevoelig
 • Warmte- en geluidswerend
 • In alle stijlen, vormen en kleuren
 • Op maat gemaakt
 • Licht in gebruik met open- en dichtschuiven
 • Extra meerwaarde woning

Daarnaast zijn de deuren altijd symmetrisch en zitten er geen onafgewerkte kit of achter gebleven graslatten door een slechte afwerking. Een aluminium schuifdeur in huis is een ware eyecatcher in uw woning.